Home - kotelo - Millainen olen luonteeltani

Millainen olen luonteeltani

Posted on December 19, 2017in kotelo

Minä olen; Luonteeltani iloinen, huoleton, tempperamenttinen ja hieman piikikäs. Ulkonäöltäni normaali ruumiinrakenteinen, hoikahko nainen. Ole spontaani vastauksissasi äläkä turhaan jää liikoja miettimään vaihtoehtoja.

Millainen olen luonteeltani

Minua eivät laitteet ja hälinä enää kiinnosta, olen kasvanut yli sen. Tunnista itsesi -testin avulla jokainen voi selvittää oman persoonallisuustyyppinsä. Kokeile siis oletko Avulias Huoltaja, Luova Individualisti. Selvitä, millainen tyyppi oikein olet luonteeltasi Nainen.

Millainen olen luonteeltani

Testi pohjautuu Suomen Enneagrammiyhdistyksen. Jos haluatte harjoitella lisää niin kokeilkaa. Millainen olisi minulle sopivin kumppani? Rehellisesti nyt: millainen olet luonteeltasi? VälimuistissaSamankaltaisiaAloitan tunnustamalla, että olen aika itsekeskeinen, kuitenkin erittäin ystävällinen ja empaattinen. Olen myös jonkin verran pinnallinen, tuhlailevainen, kärttyinen. Harmistun paljon, jos asiat eivät mene juuri niin kuin olin suunnitellut.

Olen usein selvitellyt töissä esimiehen avulla riitoja, kun työkaveri on. Värit värähtelelevät erilaisilla taajuuksilla ja ne myös stimuloivat erilaisia tunnetiloja.

Millainen olen luonteeltani

Sielun, mielen ja kehon tasapainoon pystyy vaikuttamaan.